Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!!! - Ο λόγος του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα

http://antipliroforisi.blogspot.com/

Ακόμη είμαστε υπόδουλοι. Είμαστε υπόδουλοι εξαιτίας των κυβερνήσεων που εδώ και 30 χρόνια μας υποθήκευσαν στους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες.

Η Επανάσταση του 1821 θα ολοκληρωθεί μόνό όταν η Ελλάδα και οι Ελληνες θα ανεξαρτητοποιηθούν απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες...

Οι μηχανισμοί αυτών ακριβώς των Τραπεζιτών ήταν που δημιούργησαν την τεράστια διχόνοια μεταξύ των Επαναστατημένων Ελλήνων.

Το σχέδιό τους είναι να εξαφανίσουν εντελώς τους Ελληνες. Πέτυχαν να περάσουν το νομοσχέδιο που θα δώσει ιθαγένεια σε εκατομμύρια αλλοδαπούς. Τώρα θα δούμε να εισέρχονται στην Ελλάδα έγκυες γυναίκες απο το Αφγανιστάν, την Τουρκία, το Πακιστάν, την Αφρική.

Οι νέοι αυτοί "Παπανδρέλληνες"(=οι αλλοδαποί που ο Παπανδρέου έκανε Ελληνες), δεν θα νοιάζονται καθόλου για την ιστορία και τους αγώνες του γένους των Ελλήνων αφού δεν θα έχουν καμιά σχέση με αυτό τόσο βιολογικά όσο και πολιτισμικά.

Μέσα σε 20 χρόνια οι ελληνική κοινωνία θα είναι ένας "χυλός" που οι Ελληνες στο γένος θα είναι μικρή μειοψηφία και οι Ελληνες κατέχοντες εθνική συνείδηση ακόμη λιγότεροι και ανήμποροι να αντιδράσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: