Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ οι Χριστιανομάχοι για την φορολόγηση της Εκκλησίας-ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ;

Διαβάστε τώρα τι ισχύει για τα αφεντικά των νταβατζήδων,δηλαδή τους Εβραίους:

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…
Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν κράτη" από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο...!


Πηγή.

Γιατί λοιπόν αρχιλαμόγια των ΜΜΕ δεν αγανακτείτε και για τους Εβραίους,που πληρώνουν φόρο στο ΚΙΣ,λες και ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ;;;

Πασοκόσκυλο Μακρή,δεν είναι σκάνδαλο για σένα τα εκατομμύρια που χάνονται από τους Εβραίους;Ή από τους Μουσουλμάνους;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι:Η Εκκλησία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ!ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!

ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΠΑ 20% ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ/ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΓΙΆΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑ!

Ντροπή σας,Φαρισαίοι που τάχα κόπτεστε για τους "μισθούς των παπάδων":Ξεχάσατε πως είναι η μοναδική κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων που δεν είχε ποτέ ούτε ένα επίδομα (ούτε καν πολυτέκνων!);ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ;

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

Και για να μην ξεχνιόμαστε:Ο ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ;

Για να δούμε,θα τολμήσετε ν'απαντήσετε;http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010_03_01_archive.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: