Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ευνουχισμός Βέβαια από προδότες πολιτικούς δεν περίμενε και κανείς κάτι καλύτερο. Αλλά τουλάχιστον από την ανώτατη στρατιωτική ηγεσία;... Φαίνεται όμως ότι και αυτοί κατάντησαν «γιουσουφάκια» της άρχουσας τάξης. Από το βυθίσατε το ΧΟΡΑ καταλήξαμε στο βυθίσατε τη χώρα. Από το η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» καταλήξαμε το Αιγαίο ανήκει στους Τούρκους. Βέβαια από προδότες πολιτικούς δεν περίμενε και κανείς κάτι καλύτερο. Αλλά τουλάχιστον από την ανώτατη στρατιωτική ηγεσία, η οποία ορκίστηκε πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, περίμεναν οι Έλληνες να κάνει το αυτονόητο: την υπεράσπιση του Εθνικού χώρου. Φαίνεται όμως ότι και αυτοί κατάντησαν «γιουσουφάκια» της άρχουσας τάξης. Τα γαλόνια να παίρνουμε, τους βαθμούς, τις ευνοϊκές μεταθέσεις σε στρατηγεία του ΝΑΤΟ, σε πρεσβείες και ο καιρός να περνά μέχρι την ώρα της αποστράτευσης και αν είναι δυνατόν να έχουμε και καμία δεύτερη απασχόληση π.χ. dealer οπλικών συστημάτων. Ως εδώ και μη παρέκει ξεφτιλισμένη γενιά, απόγονοι των τσιφλικάδων και των ριψάσπιδων. Τα ιερά τούτα χώματα και νερά της Πατρίδος σας αποβάλλουν. Σας αφαιρούμε το δικαίωμα να εκπροσωπείτε το Έθνος. Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο για να αντιδράσετε; Τα τουρκικά πλοία κάνουν συνεχείς κρουαζιέρες και εσείς απολαμβάνετε το «οθωμανικό……καφεδάκι» 25η Μαρτίου ξημερώνει, ο Ελληνισμός εορτάζει, και σεις ούτε στάλα φιλότιμο. Δεν κυλά αίμα στις φλέβες σας, δε βράζει, τα παντελόνια τι τα φοράτε; Πώς θα εμφανιστείτε αύριο στη μισή-παρέλαση; Σε ποιους θα αποδώσετε τιμή; Τα κόκαλα των ηρώων του ΄21 θα τρίζουν αν δουν σε ποιους αφήσανε τα τιμημένα άρματα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ. Αλέξανδρος Χάνδαξ

http://armyalert.blogspot.com/2010/03/blog-post_4718.html

Ευνουχισμός
Βέβαια από προδότες πολιτικούς δεν περίμενε και κανείς κάτι καλύτερο. Αλλά τουλάχιστον από την ανώτατη στρατιωτική ηγεσία;...
Φαίνεται όμως ότι και αυτοί κατάντησαν «γιουσουφάκια» της άρχουσας τάξης.

Από το βυθίσατε το ΧΟΡΑ καταλήξαμε στο βυθίσατε τη χώρα. Από το η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» καταλήξαμε το Αιγαίο ανήκει στους Τούρκους.
Βέβαια από προδότες πολιτικούς δεν περίμενε και κανείς κάτι καλύτερο. Αλλά τουλάχιστον από την ανώτατη στρατιωτική ηγεσία, η οποία ορκίστηκε πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, περίμεναν οι Έλληνες να κάνει το αυτονόητο: την υπεράσπιση του Εθνικού χώρου.
Φαίνεται όμως ότι και αυτοί κατάντησαν «γιουσουφάκια» της άρχουσας τάξης. Τα γαλόνια να παίρνουμε, τους βαθμούς, τις ευνοϊκές μεταθέσεις σε στρατηγεία του ΝΑΤΟ, σε πρεσβείες και ο καιρός να περνά μέχρι την ώρα της αποστράτευσης και αν είναι δυνατόν να έχουμε και καμία δεύτερη απασχόληση π.χ. dealer οπλικών συστημάτων.
Ως εδώ και μη παρέκει ξεφτιλισμένη γενιά, απόγονοι των τσιφλικάδων και των ριψάσπιδων.
Τα ιερά τούτα χώματα και νερά της Πατρίδος σας αποβάλλουν. Σας αφαιρούμε το δικαίωμα να εκπροσωπείτε το Έθνος.
Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο για να αντιδράσετε; Τα τουρκικά πλοία κάνουν συνεχείς κρουαζιέρες και εσείς απολαμβάνετε το «οθωμανικό……καφεδάκι»
25η Μαρτίου ξημερώνει, ο Ελληνισμός εορτάζει, και σεις ούτε στάλα φιλότιμο. Δεν κυλά αίμα στις φλέβες σας, δε βράζει, τα παντελόνια τι τα φοράτε;
Πώς θα εμφανιστείτε αύριο στη μισή-παρέλαση; Σε ποιους θα αποδώσετε τιμή; Τα κόκαλα των ηρώων του ΄21 θα τρίζουν αν δουν σε ποιους αφήσανε τα τιμημένα άρματα.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ.
Αλέξανδρος Χάνδαξ

Δεν υπάρχουν σχόλια: