Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τα έγγραφα του Σόρος: «Αξιόπιστοι σύμμαχοι» στην διάλυση της Ελλάδας οι συριζαίοι


 
ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τα έγγραφα του Σόρος: «Αξιόπιστοι σύμμαχοι» στην διάλυση της Ελλάδας οι συριζαίοι
«Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύη την καρδίαν μας, θεός ζηλότυπος μόνο το αίσθημα το ελληνικό∙ ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης» - Ι. Καποδίστριας
Την επαύριο των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η εταιρεία συμβούλων Kumquat παρείχε προς το ίδρυμα του Σόρος έναν εκτενή οδηγό σχετικά με τους νέους ευρωβουλευτές που μπορεί να λογίζει ως «αξιόπιστους συμμάχους» στον αγώνα για την «ανοιχτή κοινωνία», δηλαδή για τους αντεθνικούς σκοπούς του Σόρος, όπως αυτοί είναι ήδη γνωστοί ή έχουν διαφανεί από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις με το απύθμενο μίσος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, που οδηγούν τον σιωνιστή πλουτοκράτη να χρηματοδοτεί αντισυγκεντρώσεις και να χρηματοδοτεί δίκτυα υπέρ της λαθρομετανάστευσης.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, την τιμή της οποίας δεν γνωρίζουμε ακόμα, μπορούν να χαρακτηριστούν αναμενόμενα έως και... άτολμα. Συγκεκριμένα, ως «αξιόπιστοι σύμμαχοι» της «ανοιχτής κοινωνίας» φωτογραφίαζονται οι Ευρωβουλευτές του Σύριζα, καθώς και ο Ευρωβουλευτής του «Ποταμιού», Κύρκος.

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα, είπαμε, αφού προφανώς οι συριζαίοι υποστηρίζουν τις ιδέες του Σόρος για μία διαλυμένη ελληνική κοινωνία, γεμάτη λαθρομετανάστες και πάσης φύσεως μειονότητες που αδιαφορούν για το κοινό καλό και βάζουν πάνω από όλα την «ιδιαιτερότητά» τους.

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα, καθότι μιας και ο λόγος περί νέων Ευρωβουλευτών δεν γίνεται καμία μνεία στους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και όχι μόνο δεν γίνεται μνεία, αλλά όπως προσφάτως είδαμε με εντολή του ίδιου του Σόρος αποκλείστηκε αντιδημοκρατικά από συζήτηση για το λεγόμενο «προσφυγικό» ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Επιτήδειος.

Είπαμε, όμως, επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν άτολμα. Και ήταν άτολμα διότι δεν περιλαμβάνουν τους κατ’ εξοχήν προδότες, φιλήκοους των ξένων και προσκυνημένους της «ανοιχτής κοινωνίας» του Σόρος και του Πόππερ. Ο λόγος, φυσικά, για τους νεοδημοκράτες, οι οποίοι μάλλον απουσιάζουν επειδή στερούνται... ειδικούς βάρους.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Μητσοτάκης έχει σπεύσει να άρει τις όποιες παρεξηγήσεις και να εντάξει το κόμμα του στους «αξιόπιστους συμμάχους» του Σόρος.
Από την εποχή που συντάχθηκε η εν λόγω έκθεση, η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε το μνημόνιο, υπερψήφισε το Σύμφωνο Συμβίωσης, συναντήθηκε ΔΥΟ φορές με το μεγάλο αφεντικό τον Σόρος, φόρεσε το κιπά και στη συνέχεια ψήφισε και υπέρ του τζαμιού.
Συνεπώς, ας προσθέσουν την Νέα Δημοκρατία στη λίστα των «αξιόπιστων συμμάχων» για να μην στεναχωριέται ο Μητσοτάκης.

Κώστας Αλεξανδράκης

      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: