Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ... ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!


 
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ... ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!
Παρά το γεγονός ότι είναι ευρέως γνωστό ότι ο Σόρος έχει πολύ εκτενή δίκτυο χρηματοδότησης ΜΚΟ, έστω και αν αυτό χάνεται σε ένα πολυδαίδαλο σύστημα όπου μία οργάνωση χρηματοδοτείται από τα κεντρικά γραφεία του Open Society Foundation μόνο και μόνο για να χρηματοδοτήσει δεκάδες άλλες οργανώσεις με τη σειρά της, η διαρροή εγγράφων από τα dcleaks δίνει μία εικόνα αυτού του δικτύου, όπως διαμορφώθηκε για τις ανάγκες των Ευρωεκλογών του 2014.
Ελέω του τεράστιου όγκου των πληροφοριών που περιέχονται, ιδιαιτέρως αν κανείς ψάξει κάτω από την επιφάνεια, θα σας παρουσιάσουμε εξαιρετικά συνοπτικά τις οργανώσεις που τα πήραν αδρά για να επηρεάσουν, σύμφωνα με τις προσταγές του Σόρος το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του 2014.

Ξεκινάμε από την χρηματοδότηση, μαζί με την αμερικανική πρεσβεία, της παρέλασης των ομοφυλοφίλων, αλλά και σχετικών δραστηριοτήτων ώστε να πιεστούν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές να εκφράσουν θετική γνώμη για τα θέματα της εν λόγω κοινότητας. Τελικώς τα 26 χιλιάδες δολάρια που έδωσε ο Σόρος φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, αφού αμέσως μετά υπερψηφίστηκε από ψευτοδεξιά και αριστερά το περιβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης».

Ακολούθως έχουμε πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια που δόθηκαν για τη δημιουργία ενός δικτύου ρουφιάνων στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι φροντίζουν να ανιχνεύουν τους Εθνικιστές και να τους κάνουν συνεχείς αδικαιολόγητες αναφορές, ώστε να τους φιμώσουν.


Στη συνέχεια έχουμε την αδρή χρηματοδότηση ενός δημοσιογραφικού δικτύου, ελάχιστης σημασίας και επιρροής, το οποίο όμως - όπως περιγράφεται - κρύβει ένα δίκτυο «ανεξάρτητων» δημοσιογράφων σε άλλα μέσα, οι οποίοι τα παίρνουν μαύρα από τον Σόρος για να «προωθούν τις ιδέες της ανοιχτής κοινωνίας» ή για να το πούμε με απλά λόγια για να γράφουν ψέμματα εναντίον της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη.

Ένα ίδρυμα προσκείμενο στους Οικολόγους, το οποίο είχε μηδενική δραστηριότητα όπως το αντίστοιχο κόμμα, πήρε 33 χιλιάδες δολάρια για να συντάξει εγχειρίδιο «αντιρατσισμού», όπου εντός του διαφημίζονται εγκληματικές συμμορίες της άκρας αριστεράς, οι οποίες έχουν πολλάκις πραγματοποιήσει αντισυγκεντρώσεις και δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων. Το εν λόγω εγχειρίδιο, δεν το κρύβει, δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, όπως και τα βιβλία του Ψαρρά, που χρηματοδοτεί η Μέρκελ. Δυστυχώς για τον Σόρος και την Μέρκελ πήγαν... άπατα!

Μία άλλη ΜΚΟ που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα για ένα τρίμηνο, προκειμένου να αποτρέψει τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής ήταν η Media Diversity Institute, η οποία διοχέτευε εκείνη την εποχή ψεύτικες «σπαραξικάρδιες» ιστορίες με λαθρομετανάστες για να «αγγίξει» ευαίσθητες «χορδές» των Ελλήνων και να τους κάνουν να ψηφίσουν Σύριζα ή έστω νουδούλα (και κλεφτόΠασόκ κατ' ανάγκη).

Ακολούθως έχουμε το United for Intercultural Action μία οργάνωση παρακρατικών, που πήρε 100 χιλιάδες δολάρια, και συνδέει παρακρατικούς από ολόκληρο τον κόσμο. Στην περίπτωση της Ελλάδος, μερικά μονάχα από τα ονόματα είναι τα εξής: Αντιναζιστική πρωτοβουλία, Antifa, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, Δίκτυο Καταγραφής Ρατσιστικής Βίας (της Ελένης Τάκου που έχουμε ήδη αναλύσει), Νεολαία Σύριζα και άλλα πολλά.

50 χιλιάδες δολάρια, πήρε το ENAR (European Network Against Racism), το οποίο στην Ελλάδα έχει 4 υποοργανώσεις:

α) Την ΜΚΟ «Αντιγόνη», στην οποία συμμετέχουν ο ανθέλληνας Μιχάλης Τρεμόπουλος από τους Οικολόγους Πράσινους, ο ανθέλληνας Νάσος Θεοδωρίδης από τον Σύριζα (δείτε εδώ μερικά από τα άρθρα του 1,2,3,4), ο Ανδρέας Τάκης, Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου και υπουργείας Φώφης Γεννηματά, και άλλοι.
β) Η ΜΚΟ Generation 2.0 που δεν παρέχει στοιχεία για το ποιοι «προεδρεύουν», ήτοι εισπράττουν.
γ) Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το οποίο πέρα από τα χρήματα που αναφέρουμε εδώ πήρε και 2.913.055 ευρώ την τριετία 2002-2004 από τον ελληνικό προϋπολογισμό
δ) Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών του Αχμέντ Μοάβια, σουδανού υποψηφίου των Οικολόγων Πράσινων και αργότερα του ΚΙΔΗΣΟ του Τζέφρυ Παπανδρέου. Στο «Φόρουμ» μετέχουν και άλλοι πρώην λαθρομετανάστες, που «νομιμοποιήθηκαν».
Παρά την σωρεία των πληροφοριών, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτά είναι η «κορυφή του παγόβουνου» του δούρειου ίππου που έχει εισάγει εντός της Ελληνικής Κοινωνίας ο ανθέλληνας σιωνιστής Τζόρτζ Σόρος. Το δίκτυό του είναι ευρύτατο και έτοιμο να κάνει «Ουκρανία» την Ελλάδα ανά πάσα στιγμή, όπως αναλόγως έπραξαν οι εκεί οργανώσεις του «φιλάνθρωπου» όταν απειλήθηκαν σοβαρά τα συμφέροντά του.
Και όσον αφορά τις δήθεν «παρθένες», τροτέζες στην πραγματικότητα του «ανθρωπισμού» και του «αντιρατσισμού» στην Ελλάδα, ας τους απευθύνουμε την από βήματος Βουλής ερώτηση του Τσίπρα: Σύντροφοι, πόσο κοστίζει μια «ζεστή αγκαλιά»; Και για να το συγκεκριμενοποιήσουμε: Σύντροφοι, πόσο κοστίζει μια αντισυγκέντρωση;
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!
Κώστας Αλεξανδράκης

Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσο κόστισε στον Σόρος ή σε κάποιο από τα τσιράκια του το γεγονός ότι σύσσωμος ο Τύπος (με φωτεινές εξαιρέσεις την εφημερίδα "Δημοκρατία" και την εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα") "έθαψαν" τα ντοκουμέντα του Σόρος και ασχολούνται με το... πως κουνιούνται οι βάρκες στη Μύκονο;
Υ.Γ. 2: Άλλη ερώτηση: Πόσο κόστισε... ψυχολογικά στον αφέντη σας που η Χρυσή Αυγή σάρωσε στις Ευρωεκλογές και παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με αυξημένα ποσοστά; Βάλατε καμιά ΜΚΟ να τον... υποστηρίξει;
Υ.Γ. 3: Όλες αυτές οι οργανώσεις αποκρύπτουν ότι χρηματοδοτούνται από τον Σόρος (κάποιες και από το κράτος, παρά την κρίση), ζητώντας επιπλέον χορηγίες από κορόιδα, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, αμφιβόλου ιδιοκτησίας. Θα παρέμβει άραγε ένας Εισαγγελέας για να διαπιστωθεί τι γίνονται όλα αυτά τα λεφτά;
Διαβάστε επίσηςΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τα έγγραφα του Σόρος: «Αξιόπιστοι σύμμαχοι» στην διάλυση της Ελλάδας οι συριζαίοι
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!
Στη φόρα αρχεία του σιωνιστή Σόρος: Μίσος για τους Έλληνες Εθνικιστές - Επίσημος χρηματοδότης των αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής!
Σόρος για τις παράνομες φυλακίσεις της Χρυσής Αυγής: Αυτά είναι ημίμετρα - Η “μαχητική δημοκρατία” επιτάσσει να τεθούν εκτός νόμου όλοι οι Εθνικιστές!
ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΡΟΣ: Μόνος μας εχθρός οι Εθνικιστές - Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!


        ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: