Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Επίσκεψη Της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μανταμάδου Μυτιλήνης


Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η αποστολή αντιπροσωπείας της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μανταμάδου στην Μυτιλήνη όπου εκεί πραγματοποιήθηκε το ετήσιο καθιερωμένο προσκύνημα και τάμα προς την Αγία θαυματουργή εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ που είναι προστάτης του συλλόγου της Μ.Ε.Κ. και το έμβλημα του φέρεται περήφανα πάνω στη σημαία μας και στα διακριτικά μας.
Θερμότατη ήταν η υποδοχή από τους ανθρώπους της εκκλήσιας και τον εφημέριο του ιερού ναού Πατέρα Χρήστο.
Πραγματοποιήθηκε επίσης η καθιερωμένη ετήσια αντικατάσταση της σημαίας που κυματίζει στον κεντρικό ιστό του Ιερού Ναού καθώς και η αντικατάσταση της Ελληνικής σημαίας που κυματίζει επίσης στον κεντρικό καμπαναρίο της Ιεράς Μονής και προσφορά του μέλους της Μ.Ε.Κ. Μάριο Μ.
Στην συνέχεια του ιερού προσκυνήματος στο νησί της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ιερή Μονή Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης καθώς και στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας Αγιάσου.   
Την Ελλάδα μας θα την σώσει ο Χριστός μας και η μητέρα μας Υπεραγία θεοτόκος και ο διοικητής του Αιγαίου μας Αρχιστράτηγος Αρχάγγελος Μιχαήλ.
Η ευλογία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ να μας φυλάει και να μας σκεπάζει όλους.

Εκ της Διοικήσεως
Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. 

















        ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ       ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: