Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ: Ο Λίλα χλευάζει και τον Χριστιανισμό!


Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε ο Άντι Λίλα ο οποίος προσέβαλε την θρησκεία μας και κορόιδεψε και τους ιερωμένους!
Δεν έχει ξεχαστεί καλά-καλά ο πανηγυρισμός του Άντι Λίλα για το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα που πέτυχε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (26/9/2015), όπου σχημάτισε τον αλβανικό αετό και ο Αλβανός άσος φρόντισε να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο για μια νέα κίνηση που προσβάλει την χώρα που τον φιλοξενεί αλλά και την Ορθοδοξία!
Ο Λίλα βρίσκονταν αυτές τις μέρες στα Τίρανα, όπου η εθνική ομάδα της χώρας του ετοιμάζονταν για την αυριανή αναμέτρηση με την Ιταλία και στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή, τον επισκέφτηκε ένας ιμάμης. Αμέσως ξεκίνησαν με τον συμπαίκτη του Αρμάντο Σαντίκου μια συζήτηση, την οποία έκανε μάλιστα ζωντανή μετάδοση, στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook και εκεί άρχισε το μεγάλο παραλήρημα!
Η συζήτηση διήρκησε δεκαεπτά λεπτά και ήταν θρησκευτικού περιεχομένου και ο Λίλα αφού χαιρέτισε με ισλαμικό ασπασμό άρχισε να ειρωνεύεται τους τακτικούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα. Μάλιστα είχε το θράσος να ειρωνευτεί τους ιερείς αλλά και τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο! Αναφερόμενος δε στον Σεβασμιότατο τόνισε πως δεν του φίλησε του χέρι αλλά «το άρπαξε και το έσφιξε» κατά τη διάρκεια του αγιασμού που έκανε η ομάδα στις αρχές του μήνα στο ΠΕΑΚΙ! Πρόσθεσε επίσης πως την ώρα του αγιασμού, κρύφτηκε για να μην πέσει πάνω του ούτε μία σταγόνα νερού.
Σημάδευε ιερωμένο με τη μπάλα!
Στη συνέχεια χλεύασε την διοίκηση αλλά και τον προπονητή του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός  ταξιδιού της αποστολής του ΠΑΣ Γιάννινα στη Βόρεια Ελλάδα για μια αναμέτρηση της Super League, ζήτησε το λεωφορείο να κατευθυνθεί στην Βέροια για προσκύνημα σε μοναστήρι. Έκανε λόγο μάλιστα για απίστευτη ταλαιπωρία όπου πρόσθεσε πως οι περισσότεροι δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο! Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο… κατόρθωμα του να σημαδέψει έναν ιερωμένο με τη μπάλα, μετά την τέλεση ενός αγιασμού αλλά και στην μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει στην αποστήθιση του κορανίου!

«Βράζει» η διοίκηση –Όλα ανοιχτά για το μέλλον του
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα ενημερώθηκαν σήμερα για τα κατορθώματα του Αλβανού άσου και δεν πίστευαν στα αυτιά τους! Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης μάλιστα σκέφτεται να καλέσει  τον Λίλα σε απολογία και να ζητήσει εξηγήσεις για όλα όσα είπε στη συνομιλία που μετέδωσε μέσω facebook. Η άποψη της ομάδας είναι πως προφανώς δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει... Ωστόσο το γεγονός ότι ειρωνεύεται και απαξιώνει μια άλλη θρησκεία, στη χώρα που τον φιλοξενεί και τον έχει αναδείξει και τον έχει βγάλει από την αφάνεια ξεπερνά κάθε υγιή σκεπτόμενο άνθρωπο!
Το ενδεχόμενο διακοπής συμβολαίου «παίζει» δυνατά ωστόσο η ΠΑΕ δεν προτίθεται να πάρει κάποια εν θερμώ απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στον πανηγυρισμό με τον αλβανικό αετό το θέμα πέρασε στα... ψιλά, καθώς η διοίκηση δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά. Όμως ο Αλβανός άσος έπεσε σε δεύτερο φάουλ προσβάλλοντας τους Έλληνες και την Ορθοδοξία χωρίς ίχνος ντροπής!                                                                                                       ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: