Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ο ΕΥAΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ…







Μια απροσδόκητη αποκάλυψη που αγνοούσαμε εντελώς έκανε ο Μάνος Χατζηδάκης, κατά την παρουσίαση της μνημειώδους 4τομης βιογραφίας του Γεωργίου Παπαδοπούλου (εκδόσεις «Πελασγός») την προπερασμένη Τετάρτη 28 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «President»: Οι πολιτικάντηδες (Εθνάρχης Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Εβραίος Σημίτης; Δεν γνωρίζουμε ποιός ακριβώς!) είχαν δώσει εντολή να πολτοποιηθεί ο Στρατιωτικός Φάκελος του Αρχηγού της 21ης Απριλίου που φυλασσόταν στο ΓΕΣ, προκειμένουν να μην τον βρούν οι Έλληνες Πατριώτες και τον χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους!..




ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ επί λέξει την σχετική αποκάλυψη του ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ: «Θα σας αναφέρω κάτι πολύ χαρακτηριστικό, αυτής της αστείρευτης έρευνας 25 ετών: Απέκτησα και αποκαλύπτω για πρώτη φορά στην δημοσιότητα τον Φάκελο του Γεωργίου Παπαδοπούλου ως αξιωματικού. Το Φύλλο Ποιότητος, τις Εκθέσεις Πολεμικής Δράσεως, το Βιβλιάριο Μητρώου, τους 4 υποφακέλους, τις κρίσεις, τις Παραγωγικές Σχολές, πώς πήρε τα Παράσημα, τα πάντα, ακόμα και το βιβλιάριο υγείας του. Πρόκειται για σχεδόν φωτογραφική πορεία της καριέρας του ως αξιωματικού από το 1940 μέχρι το 1967.

Το συγκλονιστικό αυτό ντοκουμέντο αποκαλύπτει εκπληκτικά πράγματα, που θα τα δεί ο αναγνώστης κυρίως στον 1ο τόμο. Το θέμα, όμως, είναι πώς αποκτήθηκε αυτός ο Φάκελος: Όταν για πρώτη φορά πήγα στην «Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού» για να τον αναζητήσω μαζί με τον γιό του Γεωργίου Παπαδοπούλου, τον Χρήστο, μού είπαν ότι ο Φάκελός του έχει χαθεί! Ευτυχώς, επέμεινα και ανακάλυψα ότι ο Φάκελος ήταν κρυμμένος σε έναν επτασφράγιστο φοριαμό, με την εντολή από την Πολιτική Ηγεσία ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!.. Ευτυχώς, βρέθηκε κάποιος να μού δώσει εμπιστευτικά ένα αντίγραφο του απόρρητου και προς πολτοποίηση Φακέλου του Γεωργίου Παπαδοπούλου. Το γιατί ήθελαν να πολτοποιηθεί, θα το δείτε απ’ αυτά που γράφω στον 1ο τόμο. Αυτό δείχνει με ποιες μεθόδους προσπαθούσαν και προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια και να την αλλοιώσουν επί 44 χρόνια. Τα ψέμματα, όμως, τελείωσαν…»

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΤΗΣ 21Ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!..




Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός της 21ης Απριλίου και πρώην ευρωβουλευτής της ΕΠΕΝ, Αριστείδης Δημόπουλος αποκάλυψε κάτι φοβερό για τον τότε (1996-99) υπουργό Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Γιαννόπουλο.

Όταν το 1996 πρωτοδιαπιστώθηκε η σπάνια ανίατη αρρώστια από την οποία πέθανε τελικά ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο διάσημος Γιαπωνέζος ιατρός που τον παρακολουθούσε, ξεκαθάρισε μεν ότι δεν υπάρχει θεραπεία, ωστόσο εξήγησε πως θα μπορούσε να ζήσει μερικά χρόνια παραπάνω, αν του διετίθετο ένα ατομικό δωμάτιο στο «ΛαΪκό Νοσοκομείο» με παράθυρο, ώστε να περπατάει πάνω – κάτω, να βλέπει έξω και να μην πέφτει ψυχολογικά. 
Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος αρνήθηκε με απίστευτο μίσος, απαιτώντας να υπογράψει πρώτα ο Παπαδόπουλος ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και Αποκηρύξεως της 21ης Απριλίου!.. Φυσικά, κάτι τέτοιο, ήταν αδιανόητο και μόλις το είπαν στον Παπαδόπουλο, τους διαβολόστειλε!.. Ο Μάνος Χατζηδάκης καταγράφει στον 1ο τόμο του έργου του όλες τις λεπτομέρειες, που αποδεικνύουν πόσο θανάσιμα μισούν οι πολιτικάντηδες τους Έλληνες Πατριώτες… «ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και μετά του δίνουμε ό,τι θέλει», ήταν τα ακριβή λόγια του Γιαννόπουλου…

Εφημερίδα "Στόχος"  

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ                



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: