Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Αυτοί είναι οι τούρκοι: Ατράνταχτες αποδείξεις από τα πεδία των μαχών αποκαλύπτουν ότι εξοπλίζουν τους κανίβαλους τζιχαντιστές


      Αυτοί είναι οι τούρκοι: Ατράνταχτες αποδείξεις από τα πεδία των μαχών αποκαλύπτουν ότι εξοπλίζουν τους κανίβαλους τζιχαντιστές
Οι τζιχαντιστές βρίσκονται σε διαρκή υποχώρηση στην περιοχή της Συρίας και όπου τρέπονται σε άτακτη φυγή αφήνουν πίσω τους εξοπλισμό, ο οποίος προδίδει τους όσους τους βοηθούσαν τόσο καιρό. Μία τέτοια περιοχή είναι και η Μοσούλη, όπου οι τζιχαντιστές γνωρίζουν συντριπτική ήττα.
Εκεί, λοιπόν, ανακαλύφθηκε και η τουρκική έκδοση ενός αμερικανικού αντιαρματικού όπλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα HAR -66, που αποτελεί την τουρκική έκδοση του M 72 LAW, που δεν έχει κανένας κοντινός στρατός, συνεπώς έχει έρθει απευθείας από τουρκία.

Ο πύραυλος αυτός αναγνωρίζεται εύκολα από τις οδηγίες στα τουρκικά, που φέρει στο σώμα του και δεν είναι το μόνο τουρκικό εύρημα που έχει βρεθεί στα πεδία των μαχών της Συρίας.
Φυσιολογικά, μία τέτοια εξέλιξη σε άλλες περιπτώσεις θα είχε προκαλέσει διεθνή κατακραυγή και ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ που θα απαιτούσαν την καταδίκη της τουρκίας. Έλα, όμως, που οι σιωνιστές προορίζουν την τουρκία για περιφερειακή δύναμη και σύνδεσμό τους με τους Άραβες.
Έτσι τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από την αποκάλυψη και η… ζωή συνεχίζεται με τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών.


      ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: