Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Βράβευση Αρχηγού ΓΕΣ από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον


Βράβευση Αρχηγού ΓΕΣ από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, τιμήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (National Defense University - NDU), διότι ως διακεκριμένος απόφοιτός του (Τάξη 2009), ανεδείχθη στη θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

H τελετή πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του Συνεδρίου που διοργανώνει το NDU και στο οποίο συμμετέχει ο Αρχηγός ΓΕΣ. Με τη βράβευση αυτή, λαμβάνει θέση στην Αίθουσα Τιμών (Hall of Fame) του Πανεπιστημίου.

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Αρχηγό ΓΕΣ, ο Διοικητής των Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (U.S. Army Europe) Στρατηγός Frederick Benjamin Hodges, ο Έλληνας Πρόξενος στην Ουάσινγκτον κ. Δημήτριος Αγγελεσόπουλος, ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον Συνταγματάρχης Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος των ΗΠΑ στην Αθήνα Συνταγματάρχης Scott Miller, ο πρώην Διοικητής του ODC στην Αθήνα Συνταγματάρχης TJ Moffatt, 10 συμμαθητές της Τάξης NDU 2009 από Γερμανία, Ισραήλ, Νέα Γουινέα, ΗΑΕ, Ιορδανία, Νιγηρία, Πολωνία και ΗΠΑ, το σύνολο του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου και πλήθος κόσμου.
           ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: