Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ύμνοι του «Ριζοσπάστη» στους δολοφόνους ανυπεράσπιστων Ελλήνων στον Μελιγαλά ανήμερα της σφαγής


      Ύμνοι του «Ριζοσπάστη» στους δολοφόνους ανυπεράσπιστων Ελλήνων στον Μελιγαλά ανήμερα της σφαγής
Αμετανόητοι, ανάλγητοι, απάνθρωποι, ανθέλληνες!
Αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγάζει οποιοσδήποτε συνειδητοποιημένος Έλληνας και γνώστης της πραγματικής ιστορίας διαβάζοντας την παρακάτω παραχάραξη της ιστορικής πραγματικότητας που δημοσιεύτηκε (πού αλλού;) στον «Ριζοσπάστη», όπου στην μόνιμη στήλη διαστρέβλωσης της ιστορικής αλήθειας «Σαν σήμερα» διαβάζουμε τα εξής:
“Έπειτα από 3ήμερο σκληρό αγώνα κατά των ταγματασφαλιτών, οι δυνάμεις του 8ου και 9ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ, μαζί με τον εφεδρικό ΕΛΑΣ Μεσσηνίας, απελευθερώνουν την κωμόπολη του Μελιγαλά, στην οποία είχαν ταμπουρωθεί σχεδόν 1.000 ταγματασφαλίτες, σε μια ύστατη προσπάθεια να εμποδίσουν την απελευθέρωση της Μεσσηνίας από το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Οι ταγματασφαλίτες είχαν συγκεντρωθεί στο Μελιγαλά από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, ενώ στο διάβα τους είχαν προβεί σε ανείπωτες λεηλασίες, βιασμούς και σφαγές (το τρομοκρατικό αυτό όργιο συνεχίστηκε και στον ίδιο το Μελιγαλά). Όταν ο ΕΛΑΣ έφτασε στο Μελιγαλά, οι ταγματασφαλίτες αρνήθηκαν να παραδοθούν, σίγουροι για τα πλεονεκτήματα που τους προσέφεραν οι ισχυρές γερμανικές οχυρώσεις της κωμόπολης, αλλά και ενθαρρυνόμενοι από τους Εγγλέζους (που τους χρειάζονταν για να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα και να αποκαταστήσουν στην αστική εξουσία την «επόμενη μέρα» του πολέμου). Μετά τη μάχη, ο λαός της περιοχής ζητούσε με κάθε τρόπο να εκδικηθεί τις εγκληματικές αυτές μορφές των ταγματασφαλιτών που είχαν διαπράξει ανήκουστα κακουργήματα σε βάρος του. Μόνο έπειτα από την αποφασιστική επέμβαση των καπεταναίων, έγινε εφικτό να κατευναστεί η εκδικητική ορμή λαού και ανταρτών. Έκτοτε, οι διάφοροι νοσταλγοί των Ταγμάτων Ασφαλείας (βλ. χρυσαυγίτες και όχι μόνο), με την ανοχή του αστικού πολιτικού κόσμου, συναθροίζονται στο Μελιγαλά, για να «τιμήσουν» τους «ηρωικούς» όπως λένε νεκρούς, που σφαγιάστηκαν από τους «κομμουνιστοσυμμορίτες»”.
«Ταγματασφαλίτες» τα γυναικόπαιδα και οι ηλικιωμένοι! Η παραίνεση του Βελουχιώτη, του Μπελογιάννη και των άλλων υψηλά ιστάμενων κομματικών καθαρμάτων του ΚΚΕ για γενίκευση της σφαγής μετατρέπεται στο ότι «Μόνο έπειτα από την αποφασιστική επέμβαση των καπεταναίων, έγινε εφικτό να κατευναστεί η εκδικητική ορμή λαού και ανταρτών»…
Πόση αλητεία, πόση παλιανθρωπιά, πόση ξετσιπωσιά χωρούν μέσα σε μόλις λίγες λέξεις. «Το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι η σχέση του με την εξόντωση οποιουδήποτε διαφωνεί μαζί του και την πλήρη διαστρέβλωση των ιστορικών συμβάντων είναι διαχρονική και απόλυτη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: