Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Εισβολή «Γκρίζων Λύκων» στην Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)



Οι «Γκρίζοι Λύκοι», όπως τους αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, μπήκαν στον ιερό Ναό και προσευχήθηκαν στον Αλλάχ. Οι «Γκρίζοι Λύκοι», όπως τους αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, μπήκαν στον ιερό Ναό και προσευχήθηκαν στον Αλλάχ.
Στον ιερό Ναό της Αγιάς Σοφιάς, το σύμβολο της χτιστιανοσύνης και του ελληνισμού στην Κωνσταντινούπολη, εισέβαλαν την Κυριακή Τούρκοι εθνικιστές, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Οι «Γκρίζοι Λύκοι», όπως τους αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, μπήκαν στον ιερό Ναό και προσευχήθηκαν στον Αλλάχ. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, το γκρουπ των εισβολέων ήταν της οργάνωσης Alperen, η οποία αποτελεί παρακλάδι των «Γκρίζων Λύκων».
Στόχος της εισβολής τους στο μνημείο της χριστιανοσύνης, ήταν να πραγματοποιήσουν την προσευχή τους και να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο στην αναγνώριση, εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ, της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.
Όπως διακρίνει κανείς στο βίντεο που κατέγραψε ερασιτέχνης, το γκρουπ των «Γκρίζων Λύκων» εισέβαλε στο χώρο της Αγιάς Σοφιάς ενώ στο χώρο υπήρχαν δεκάδες τουρίστες, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι.
Ο επικεφαλής της ομάδας άρχισε να ψέλνει και οι υπόλοιποι προσεύχονταν, σύμφωνα με τις μουσουλμανικές συνήθειες.
Δείτε το βίντεο... ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: