Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης του Γ’ Σώματος Στρατού


Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης του Γ’ Σώματος Στρατού
Την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού, όπου παρακολούθησε την άσκηση του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Σιδηροκάστρου.

O Aρχηγός, μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, υπογράμμισε την καθολική συμμετοχή των Εθνοφυλάκων του Τάγματος, καθώς και την εξαίρετη σχεδίαση, οργάνωση και εκτέλεσή της.

Στη συνέχεια, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

- Η αναβάθμιση και διεξαγωγή γόνιμης και εποικοδομητικής εκπαίδευσης σε σύγχρονα επιχειρησιακά αντικείμενα, αποτελεί κύρια προτεραιότητα για τον Ελληνικό Στρατό.

- Οι Εθνοφύλακες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αμυντικού ιστού της Χώρας και είναι πάντα παρόντες στην πρώτη γραμμή, μαζί με τον ενεργό Στρατό και την Εφεδρεία.

- Τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και στο νέο έτος η επιτυχής εκτέλεση των αποστολών που ανατίθενται στον Στρατό Ξηράς, με το προσωπικό να εργάζεται με το ίδιο πάθος, αισιοδοξία αλλά και αίσθημα υπερηφάνειας.

Τέλος υπερθεμάτισε την υπερηφάνεια από την οποία διακατέχεται για τους Εθνοφύλακες, αλλά και για το σύνολο του Ελληνικού Στρατού, για την ανιδιοτελή προσφορά των υπηρεσιών τους στην Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: