Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Κρανιδιώτης για Έβρο: Αν είναι ενέδρα των Τούρκων τότε έχουμε άλλα να πούμε και να πράξουμε...



Δήλωση του προέδρου της Νέας Δεξιάς για την σύλληψη της ελληνικής περιπόλου από τους Τούρκους. Δήλωση του προέδρου της Νέας Δεξιάς για την σύλληψη της ελληνικής περιπόλου από τους Τούρκους.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης σχετικά με την σύλληψη της ελληνικής περιπόλου, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:
«Το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ συμφώνησαν με τους ισχυρισμούς των Τούρκων ότι η σύλληψη της ελληνικής περιπόλου έγινε σε τουρκικό έδαφος. Αυτό προϋποθέτει ότι έχουν επικοινωνήσει με τους συλληφθέντες οι οποίοι παραδέχθηκαν κάτι τέτοιο. Εάν δεν έχει υπάρξει συνομιλία με τους Έλληνες στρατιωτικούς ο κ. ΥΕΘΑ οφείλει να μας διαφωτίσει για τον τρόπο με τον οποίο έφθασαν σε αυτό το συμπέρασμα, με δεδομένο ότι η όριος γραμμή στο προγεφύρωμα του Καρααγάτς είναι ξεκάθαρη, το δε υπάρχον μονοπάτι του δάσους των Καστανεών, μήκους περίπου 550 μέτρων είναι αποψιλωμένο και γνωστό στα κινούμενα όργανα ασφαλείας και των δύο χωρών.
Αναμένουμε εξηγήσεις για το επεισόδιο καθώς επίσης και για το ποια είναι η συμφωνία για την επιστροφή των δύο στελεχών του Στρατού μας. Εάν τα γεγονότα δεν έχουν έτσι και πρόκειται για ενέδρα των Τούρκων και απαγωγή των στρατιωτικών μας από ελληνικό έδαφος, τότε έχουμε άλλα να πούμε και να πράξουμε».                                                                           ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: