Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Απίστευτο: Στην Αγγλία τραβεστί θα διδάξουν “ανοχή και αντιρατσισμό” σε παιδιά του δημοτικού!



Απίστευτο: Στην Αγγλία τραβεστί θα διδάξουν “ανοχή και αντιρατσισμό” σε παιδιά του δημοτικού!
Η είδηση είναι πραγματικά απίστευτη, αποδεικνύοντας το μέγεθος της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας».
Σε δημοτικό σχολείο στο Μπρίστολ της Βρετανίας, την 1η Μαρτίου που έχει οριστεί να εορταστεί η «Ημέρα του Βιβλίου», οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι διαχειριστές του αποφάσισαν να φέρουν… «τραβεστί» μέσα στις σχολικές τάξεις προκειμένου να «διδάξουν» στα μικρά παιδιά ιστορίες «ανοχής» και «αντιρατσισμού», μέσω ενός προγράμματος στο οποίο οι «τραβεστί» διαβάζουν «παραμύθια» στα παιδιά.
Συγκεκριμένα, έξι «τραβεστί» έχουν συμμετάσχει σ’ αυτό το πρόγραμμα, το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 2.000 παιδιά τους τελευταίους οκτώ μήνες. Μάλιστα, η διεύθυνση του σχολείου, σε μερικούς γονείς που αντέδρασαν είπε ότι όποιο παιδί δεν παραστεί σε αυτή την εκδήλωση θα πάρει απουσία!
Το θλιβερό της όλης υπόθεσης είναι ότι οι φωνές αγανάκτησης των γονιών για την επιχειρούμενη πλύση εγκεφάλου στα παιδιά τους κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από την γκιλοτίνα των ποινικών συνεπειών που έχει εισάγει η «πολιτική ορθότητα» σε διάφορες χώρες.
Δεν αποκλείεται, επίσης, τέτοιες απίστευτες εικόνες να δούμε σύντομα (πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι φανταζόμαστε) και στην Χώρα μας, με τους διάφορους γραφικούς και φαιδρούς «δικαιωματάκηδες» να κολλούν την ταμπέλα του «ρατσιστή», «ομοφοβικού», «μισαλλόδοξου», «μνησίκακου» σε όποιον γονέα επιχειρήσει να αντιδράσει σε μια τέτοια «κατήχηση».
Και αν δεν πειστούν με τέτοιου είδους «επιχειρηματολογία» υπάρχει, ενδεχομένως, και ο «αντιρατσιστικός νόμος», ο οποίος μπορεί, με την ερμηνεία-λάστιχο που έχει, να θεωρήσει ως «ρατσιστική πράξη» το να μην θέλει κάποιος γονέας να «διδαχθεί» το παιδί του από κάποιον «τραβεστί», «τρανσέξουαλ», «κουήρ» ή «ίντερσεξ» άτομο…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: